30 května, 2023 Admin

Odstranění chloupků na prsou a kolem prsních dvorců elektroepilací

Chloupky na prsou a kolem prsních dvorců

Chloupky v oblasti bradavek nejsou neobvyklým jevem. O tomto tématu se velmi zřídka mluví a trápí to přitom mnoho žen všech věkových kategorií a obzvláště ženy s hormonální nestabilitou. Chloupky více rostou v těhotenství nebo v přechodu, kdy klesá hladina estrogenu. Nejčastěji se ženy, které trpí nadměrným ochlupením kolem bradavek, pod pupíkem, obracejí na lékaře, kteří jim předepíšou hormonální antikoncepci. Narůstá však počet žen, které nechtějí do těla dostávat něco, co tam nepatří.

Následný problém pak ženy tiše řeší pinzetou nebo žiletkou, kde po nich zůstávají stopy v podobě malých černých teček, nebo zarůstající chloupky. Oblečení a spodní prádlo je někdy v této oblasti napnuto a může způsobit právě zarůstání chloupků.

Fotoepilační metody laserem nebo IPL nejsou vhodné pro světlé chloupky, nebo tetované oblasti. Zároveň nejsou vhodné, pokud chloupky rostou z prsního dvorce, kde je pokožka tmavší a laserový záblesk tak může pokožku i spálit.

Naopak profesionálně provedená elektroepilace je bezpečná a trvale odstraňuje nežádoucí chloupky z prsou, prsních dvorců a dalších citlivých partií s nepřekonatelnými výsledky. Tato metoda odstraňuje každý problémový chloupek zvlášť.

Zatímco prsa jsou citlivá na dotek, nejsou tak citlivá na vjemy při ošetření elektroepilací.

Vytrhávání chloupky pinzetou způsobuje, že chloupky časem zhrubnou a skryjí množství chloupků, které ve skutečnosti existuje v dané oblasti. Protože chloupky rostou ve fázích, je vhodné nechat pokud možno všechny chloupky vyrůst, aby mohly být trvale odstraněny. Konzultace je nezbytná, aby elektrolog mohl určit kolik přibližně bude potřeba ošetření. Pro dosažení nejrychlejšího a trvalého výsledku je potřebné dodržovat plán ošetření, které elektrolog doporučí.

Většina žen je vysoce motivována nechat si odstranit chloupky na prsou a ošetření snášejí velmi dobře. Ošetření lze provádět po celý rok.

Za získané sebevědomí to určitě stojí!

© Apilacare