13 listopadu, 2020 Admin

Epilace pro muže

Nejen ženy, ale i muže trápí nechtěné chloupky.

Dobře upravený vzhled je důležitý jak v podnikání, tak především ve společnosti.

Zájem mužů o svůj vzhled je v dnešní době vyšší. Nejednoho muže trápí nechtěné chloupky na zádech, na nohou, pod pažemi, na tvářích i v zátylku a hlavně okolo uší..

Technologie elektrolýzy v odstranění rostoucích chloupků je ve světe běžně využívána nejen ženami, nýbrž především muži. Elektrolýza je jediná epilační technologie na světě, která je uznávána odborníky jako 100 % a trvalá. Může být vhodným řešením pro nežádoucí chloupky nad horním rtem nebo na bradě žen a na břiše nebo zádech mužů, v tříslech.

Nejčastější otázky kladené muži

Jak často musím přijít?

Délka ošetření a počet ošetření úspěšného dokončení epilace elektrolýzou bude záviset na množství chloupků, které mají být odstraněny. Oblast kolem obočí nebo ošetření uší bude trvat mnohem méně času než odstranění chloupků na zádech.

Jak dlouho trvá každé ošetření?

Léčba se může pohybovat od 15 minut do více než hodiny, v závislosti na ošetřované oblasti. Na základě důkladné a důvěrné konzultace vám profesionální elektrolog poskytne plán léčby šitý na míru.

Jak ovlivní epilace tetování na kůži?

Pro tetované oblasti na kůži se důrazně doporučuje ošetření elektrolýzou. Pokud máte na ošetřované ploše tetování, nejsou lasery a IPL tou nejlepší volbou, neboť tetování narušují. Je to proto, že tmavé oblasti tetování by mohly absorbovat zahřáté světlo a způsobit poškození kůže nebo popáleniny.

Jak poznám, že dostávám dobrou léčbu?

Elektrolog by měl vysvětlit všechny aspekty ošetření, doporučit plán ošetření, který vám pomůže dosáhnout vašich cílů v oblasti odstraňování chloupků, a vysvětlit, jak byste se měli o ošetřenou pokožku starat před a po epilaci.

Je ošetření bolestivé?

Určitě se bojíte všech způsobů odstraňování nežádoucích chloupků na těle. Voskování a podobné terapie mohou být bolestivé.

S novou technologií elektrolýzy není bolest oproti bývalým zastaralým technologiím téměř žádná. Využívá patentovaných programů při ošetření dané oblasti, a to podle citlivosti pokožky a daného chloupku. Ošetření je zcela bezpečné a bezbolestné, bez jakékoli jizvy, žádné spálení pokožky. Právě elektrolýza v odstraňování chloupků získala svou popularitu všude na světě.

 

© Apilacare